Leitza Kontsumituz BURUJABETZA. Zein eremutan ari zarete lanean?: 4.1. Jakintza eta informazioa 5.2. Merkaturatze zirkuitu laburrak 5.4. Bertako eraldaketa TRESNAK. Nola ari zarete egiten?: Martxan jartzen Sareak eratzen NORTZUK. Nork bultzatzen duzue?: Tokiko instituzioa Mugimendu baserritarra – Erakunde baserritarra
Biolibere – Ekonomato ekologikoa BURUJABETZA. Zein eremutan ari zarete lanean?: 5. Bertako elikadura sistemak 5.2. Merkaturatze zirkuitu laburrak TRESNAK. Nola ari zarete egiten?: Ezagutzen eta hausnartzen Martxan jartzen Sareak eratzen NORTZUK. Nork bultzatzen duzue?: Tokiko instituzioa Herri mugimendua – erakunde soziala Sarea
MADONIE RESILIENTI BURUJABETZA. Zein eremutan ari zarete lanean?: 4.1. Jakintza eta informazioa 5.2. Merkaturatze zirkuitu laburrak 5.3. Ekoizpen agroekologikoa TRESNAK. Nola ari zarete egiten?: Sareak eratzen NORTZUK. Nork bultzatzen duzue?: Tokiko instituzioa
Perugia-ko (Italia) eskola jantokiak BURUJABETZA. Zein eremutan ari zarete lanean?: 5. Bertako elikadura sistemak 5.1. Elikadura kolektiboa 5.2. Merkaturatze zirkuitu laburrak TRESNAK. Nola ari zarete egiten?: Martxan jartzen NORTZUK. Nork bultzatzen duzue?: Tokiko instituzioa Herri mugimendua – erakunde soziala Listing Tags: comedor escolar eskolako jantoki
Donostialdea-Bidasoko ekoizleen azoka ibiltaria BURUJABETZA. Zein eremutan ari zarete lanean?: 5. Bertako elikadura sistemak 5.2. Merkaturatze zirkuitu laburrak TRESNAK. Nola ari zarete egiten?: Plangintza egiten Martxan jartzen NORTZUK. Nork bultzatzen duzue?: Tokiko instituzioa Listing Tags: bertoko produktua mercado merkatu producto local
Kooperatiba Sambucus BURUJABETZA. Zein eremutan ari zarete lanean?: 4.2. Gune kolektiboak 5. Bertako elikadura sistemak 5.1. Elikadura kolektiboa 5.2. Merkaturatze zirkuitu laburrak 5.3. Ekoizpen agroekologikoa 5.4. Bertako eraldaketa TRESNAK. Nola ari zarete egiten?: Ezagutzen eta hausnartzen Plangintza egiten Martxan jartzen Sareak eratzen NORTZUK. Nork bultzatzen duzue?: Tokiko instituzioa Sarea Listing Tags: inserción social jatexea producción produkzioa restaurante