Grupo 3
Hasiera urtea:
2016
Amaiera urtea:
2016
Euskal Herrian nekazaritzako produktuen eta lurraldeko produktu eraldatuen kontsumoari buruzko datu zehatzik eza konpontzeko, Uztartuk (Iparraldeko agroelikadurari buruzko klusterrak) tokiko elikagaien kontsumoari buruzko azterlana egin zuen 2016an CCI Bayonne Pays Basquerekin (Baionako Merkataritza eta Industria Ganbera) batera.
Azterketa horrek Euskal Herrian bertako produktuen kontsumoa ebaluatzen du, tokiko produktuen portaera eta erosketa-ohiturak ulertzen laguntzen du eta lurraldeko produktuen kontsumoa handitzeko bitartekoak eta tresnak identifikatzen ditu.
2019an beste azterketa bat egingo da bi azterketetako datuak konparatzeko.
Grupo 2
BURUJABETZA. Zein eremutan ari zarete lanean?:
5. Bertako elikadura sistemak
TRESNAK. Nola ari zarete egiten?:
- Ezagutzen eta hausnartzen
NORTZUK. Nork bultzatzen duzue?:
- Tokiko instituzioa
- Mugimendu baserritarra – Erakunde baserritarra
Contact Information
Helbidea:
Baiona, Frantzia Lapurdi, Euskal Herria